opmaatgemaakt

Studiedag1Ieder mens is anders en daarom kunnen de wensen en verlangens uiteen lopen. Van Creatieve Huize levert producten op maat gemaakt. Of het nu gaat om een theaterworkshop, een teambuildingdag of een evenement, Van Creatieve Huize ontwikkelt voor alles een passend concept. Belangrijk is dat u uitspreekt wat u hoopt te bereiken aan het einde van een cursus of workshop. In samenspraak kan dan de ideale situatie gecreëerd worden om uw einddoel te bereiken.

Van Creatieve Huize ontwikkelt in samenwerking met Theater de Schuur concepten op maat. Of het nu gaat om de organisatie en realisatie van een evenement of heeft u een creatief idee maar weet u niet hoe u het verder uit moet werken, wij bieden uitkomst. Vanuit onze kennis zijn wij in staat om unieke concepten te bedenken en deze tot uitvoering te brengen.

Als uniek concept hebben wij het bedrijfstheater ontwikkeld. Met behulp en ondersteuning van regisseurs, acteurs, musici, kleding, grime, licht en geluid maakt U in een avond samen met uw collega’s een productie, die geheel is afgestemd op uw wensen. U kunt het thema volledig laten aansluiten bij de activiteiten van uw bedrijf of instelling of een vrij onderwerp kiezen.

Neem contact met ons op en wij kijken hoe wij u verder kunnen helpen.