EvenVoorstellen

Sanne

Mijn naam is Sanne Schoneveld-Hendrikx. Oprichtster en eigenaresse van Van Creatieve Huize. Creativiteit heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Als klein meisje liep ik al rond in het theater. Het kon dan ook niet anders dat mijn passie daar zou liggen.

Op mijn vijftiende ben ik begonnen met toneelspelen in Theater de Schuur in Zevenbergen. Vanuit daar heb ik mij verder ontwikkeld door mijn studie Theater- Film en Televisiewetenschappen en heb ik met succes een cursus Regie gevolgd en afgerond. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij de regionale tv-zender Brabant10 als redactie en productiemedewerker. Bij Dramacoach verzorgde ik als dramadocent workshops op verschillende basisscholen in Rotterdam en omstreken.

Vervolgens ben ik een aantal jaar werkzaam geweest op het Zoomvliet College als docent Theater en producent van het leerbedrijf. Naast mijn werkzaamheden op school ben ik in Theater de Schuur actief gebleven als docent en heb ik verschillende theatergroepen begeleid. Sinds een aantal jaar ben ik regisseur en scriptschrijfster bij Sinterklaas Entertainment.

Mijn creativiteit zet ik op vele gebieden in en doe dat al jaren met enorm veel plezier. Na een aantal jaren voor anderen gewerkt te hebben, wil ik nu de uitdaging aangaan om voor mezelf te beginnen. Creativiteit ontplooien, mooie dingen maken en beleven. En dan moet je van Creatieve Huize komen!